694 410 9212

Κω/νου Ρεμπούσκου 1, Σπάτα 190 04, Αττική

©2020 by Κτήμα Λιάκος

0035.jpg

"Εθισμένοι στο αόριστο των ονείρων..."

 
GK1A2506.JPG

Το κτήμα

Το κτήμα Λιάκος, σε μια έκταση 10 στρεμμάτων, ανάμεσα σε πλούσιους μεσογειακούς αμπελώνες, ψηλά κυπαρίσσια και ελιές προσφέρει έναν χώρο αρμονίας και υψηλής αισθητικής που φιλοξενεί κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις.


Με θέα το πράσινο, μια αύρα φρέσκου αέρα και ταβάνι τα αστέρια τίποτα δεν είναι ανέφικτο. 


Η λιτότητα, η δυναμική του ταυτότητα και η διακριτική πολυτέλεια δημιουργούν μια σύνθεση ποιότητας, όπου το παλαιό έρχεται να δέσει με το νέο σε ένα κτήμα που σέβεται το περιβάλλον, την απαιτητική αισθητική και τη μοναδικότητα.


Με πολύ αγάπη, προσωπική φροντίδα και μακροχρόνια γνώση και εμπειρία στον χώρο της διοργάνωσης σας προσκαλούμε να ζήσετε μια μαγευτική βραδιά στο κτήμα μας.

 

Παροχές

KTIMA_LIAKOS0028.jpg

Γάμος

Για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας είμαστε εδώ όχι μόνο για να την φιλοξενήσουμε στο κτήμα μας αλλά και για να σας βοηθήσουμε να την οργανώσετε ακριβώς όπως την ονειρεύεστε! 


Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους επαγγελματίες οι οποίοι εξειδικεύονται στον τομέα τους (catering, DJ, φωτογράφους, ανθοδετική) και μπορούμε να σας προτείνουμε ποιοτικές προτάσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σας για την γαμήλια σας δεξίωση. 

IMG_6601.HEIC.heif

Βάπτιση

Η αρχή της ζωής του παιδιού σας πρέπει να είναι γεμάτη μόνο με αγάπη και χαμόγελα! Σε συνεργασία με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου μπορούμε να διοργανώσουμε μια βάπτιση - πάρτυ που παιδιά και μεγάλοι θα ζηλεύουν!

Catered Event

Εταιρικές Εκδηλώσεις

Σε έναν πολυμορφικό χώρο όπως το κτήμα Λιάκος μπορούμε να διεξάγουμε εκδηλώσεις σχετικής θεματολογίας με την εταιρία σας. Φιλοξενούμε εταιρικές εκδηλώσεις κοινωνικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος, όπως επέτειοι, team building sessions, workshops και τελετές απονομής βραβείων.